top of page

United Airlines NYC Half 

Pris fra 3500.-

United Airlines NYC Half  er et arrangement i regi av New Yprk Road Runners (NYRR) som er den ledende organisasjonen for løp i New York. Det er også NYRR som arrangerer New York City Marathon.

 

Løypa byr på det meste:

 

Starten går fra Prospect Park i Brooklyn, over East River via Manhattan Bridge. Deretter fortsetter løypa langs Lower East Side og videre oppover Midtown, gjennom ikoniske Times Square før du løper i mål i Central Park - altså en skikkelig guide gjennom hjertet av denne herlige og pulserende metropolen.

 

Halvmaraton i New York er helt perfekt for deg som vil ha et skikkkelig opplevelsesløp med rene 17.mai-stemningen for hver meter du tar med publikum som står tett på. Er det noe newyorkere kan, er det å heie på løpere.Distansen (21.1 km)  er også ypperlig for deg som synes helmaraton blir i lengste laget - og du kan dessuten trene deg opp til dette i løpet av få måneder. 

 

United Airlines Half Marathon er en super anledning til å samle vennegjengen til en felles storbytur med et sporty innslag som bare utgjør en bitteliten prosent av et herlig langweekend-opphold.

 

Vi tilbyr startnummer og hotellpakke på minimum 4 netter og dette kan utvides alt  etter hvor mange døgn du ønsker å tilbringe i New York. Du kan bestille din flyreise på egen hånd eller overlate dette til oss - det velger du selv.

 

Som offisiell internasjonal turoperatør har vi sikret oss begrenset antall startnummer - det er ikke mulig å skaffe startnummer til dette halvmaratonet gjennom løpsarrangøren, så her er du i et "eksklusivt" selskap sammen med 20.000 andre løpere.

 

Vi er to reiseledere med på turen og begge deltar i løpet. Vi kjenner byen og gir gjerne råd om alt fra løpsforberedelser og trening til hvilke steder du bør få med deg - som de kuleste kafeene og rooftop-barene. 

 

New York har alt - og vi bistår med tips om du skulle trenge dette.

 

Helt nøyaktige priser foreligger ikke enda, da vi venter disse fra arrangøren - men vi vil publisere disse i løpet av kort tid.

 

Du kan imidlertid sette deg på en uforpliktende interesseliste som du finner under en egen link til venstre på denne siden, merket "Forhåndspåmelding".

 

Ses i New York

Påmeldingen åpner i uke 42!

15-19. mars 2024
 
  • Google+ Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
bottom of page