top of page

Geneve Marathon 

Pris fra 9580.-

Geneve er mer enn bare finansmetropolen de fleste kjenner den som. Byen er en smeltedigel med et urbant preg, samtidig som den har en rik historie å vise til. Med andre ord – her kan du gjøre det du har lyst til, enten det er å utforske gamlebyen og ulike muséer som det kryr av eller ta en pust i bakken på en av de utallige fortauskafeene eller nede ved Geneve-sjøen – sistnevnte er for øvrig et must under en storbyferie hit, hvor du kan nyte utsikten mot de franske alpene eller se Jet d’Eau sprute vann mer enn 140 meter opp i lufta.

Det er lett å ta seg rundt i denne «lille» storbyen. Ja, for du får ikke et inntrykk av å befinne deg i travelheten. Her er det lett å trekke seg tilbake i en av de mange grønne lungene, eller rusle langs promenaden og bare se på folkelivet. Dessuten er det kort avstand til det meste, fra hoteller til severdigheter og handlegater.

Restaurantene holder bra nivå, og det er rikt utvalg i alle prisklasser. Små, hyggelige barer i sidegatene er også verdt et besøk.

Temperaturen i mai ligger på rundt 20-25 grader.

Distanser:

 

 • 10 km (lørdag 14.mai), har en urban løype som går stort sett i og rundt sentrum. Flat profil og fartsholder hvert femte minutt fra 45-60. Makstid: 2 timer

 

 • 21.1 km (søndag 15. mai). Også halvmaratonet er lagt til den urbane kjernen og går i hjertet av Geneve, samt at du løper langs den vakre innsjøen som er en av Europas største og ender opp på målgang langs innsjøen ved Point Mont Blanc, med utsikt rett til fjelltoppen. Makstid: 3 timer

 • 42.2 km (søndag 15. mai). Starter samtidig og samme sted som halvmaratonet og har også samme målgang. Den lengste løypa har også et urbant preg, men går lengre ut på «landsbygda». Fordelen med Geneve er at man ikke trenger å løpe mange kilometer før man er utenfor sentrum og man får virkelig oppleve å løpe midt i maleriske omgivelser. Etter en runde på «bygda» vender løypa tilbake og man løper et godt stykke nedover mot sentrumsgatene hvor det er mye liv og røre.

   Flat løypeprofil hvor statistikken viser at over 50 prosent av     deltakerne perser.

   Det er fartsholdere fra 3 timer til og med 4.30.

    Makstid: 6 timer

 

Foran 2021-utgaven av Geneve Marathon ble det gjort en liten endring av løypa, slik at den nå er enda raskere og flatere. Denne traséen vil også være gjeldende i 2022 ifølge arrangøren.

Løpet arrangeres for 16. gang, og Geneve Marathon har fått internasjonale utmerkelser for sin gjennomføring.

 

Inkludert i prisen er følgende :
 • Fly t/r Geneve 

 • Transport t/r flyplass og hotell

 • 4-Stjerners hotell sentralt i Geneve 

 • Startnummer og t-skjorte

 • Frokostløp (valgfritt) dagen før maratonet  

 • Egen løpsbankett på utvalgt restaurant 

 

Verdt å vite :

* Første drikkestasjon etter 5 km, deretter hver 2,5 km - den        siste ved 40 km.

* Det serveres vann og sportsdrikke på alle drikkestasjoner.

* Frukt serveres fra 20 km og på annenhver stasjon fram mot 40 km.

* Energel kan du få ved 30 og 35 km

* Det er toalett ved alle drikke- og matstasjoner i løypa.

* Erfaringsmessig ligger tempeaturen rundt 20 grader +, men noe      kaldere ved starttidspunkt kl 9.

 

13-16. mai 2022
 
 • Google+ Basic Black
 • Twitter Basic Black
 • Facebook Basic Black
bottom of page