Forest Gump

"I JUST FELT LIKE RUNNING."

TH Run Travels AS

Selskapet ble stiftet 1. februar 2017. Vårt primære mål er å arrangere utenlandsturer til mellomstore løp i europeiske byer. I tillegg til det sportslige utbyttet, legger vi vekt på høy trivselsfaktor, blant annet gjennom egne banketter på utvalgt restaurant både før og etter løp. Vi ser først og fremst etter arrangement som tilbyr flere distanser, på steder reiselederne kjenner har løpt tidligere. Vi er stadig på farten for å finne nye, aktuelle steder og løpsarrangement.

Kunnskap om reisemålene innebærer alt fra reell løypebeskrivelse basert på erfaring, så vel som tips til severdigheter, de beste spisestedene og de kuleste kaffebarene.

Bredde er et viktig stikkord for selskapets filosofi. Vi skal tilby turer for løpere på alle nivå. Enten målet ditt er å fullføre mila, gjennomføre et halvmaraton eller kanskje løpe maraton, er opplevelsen den samme, nemlig gleden av å prestere -  den er sterkest i et fellesskap.

Espen Osaland 

Tilhenger av en aktiv livsstil og i voksen alder bitt av sykkelbasillen. Kan vise til habile tider på Nordsjørittet og andre turritt gjennom en årrekke, og trente lenge godt over 50 mil i uka. Espen var i flere år tilknyttet Sandnes sykleklubb, både som trener og ellers i støtteapparatet fram til 2019. 

Løpingen har overtatt som aktivitet nummer én, og med en god grunnform å vise til, ble det kjapt deltakelser i mange løp, både 10 km, halvmaraton og maraton. Espen har 7 maraton på samvittigheten hittil, og flere blir det garantert i tiden framover. 

Til daglig jobber han som ingeniør i Altus Intervention. 

Trude Håland

Har vært en jogger fra tenårene, og kan i tillegg se tilbake på en aktiv, allsidig idrettsbakgrunn. Utdannet lærer, blant annet fra Norges idrettshøgskole, men har de ti siste årene jobbet som journalist. Per i dag har hun løpt 45 maraton i 14 land over hele verden – fra det minste med kun et par titalls deltakere, til de gigantiske, med over 50 000 på starstreken, som i Paris, London, New York og Berlin.

«Kan jeg, kan alle» er hennes motto. Det gjenspeiles i en genuin løpeglede og et brennende ønske om at enda flere skal få oppleve mestringsfølelsen det er å krysse mållinja i et løp, og kjenne på atmosfæren som råder ved start, underveis og i målområdet.

Trude Håland 
Kjell Arne Håland

Fersk, ungdommelig pensjonist, med 45 år i skolen bak seg, 35 av dem som rektor. Som pedagog er han genuint interessert i mennesker, og blir aldri lei av å treffe nye ansikter. Kan mye om det meste og er reiseleder-alibi på den kulturelle fronten. Har vært med på en rekke utenlandske løp, som tilskuer og vannlanger.

Er også utdannet D-trener i fotball, og kan se tilbake på en årrekke som fotballtrener for ulike klubber i distriktet, inkludert en tiårs-periode i Sandnes Ulf.

Ellers er Kjell Arne over gjennomsnittet interessert i de fleste typer idrett, på alle nivå.

Holder seg i form ved fotturer, sykling og rulleskigåing

  • White Google+ Icon
  • Twitter Clean
  • White Facebook Icon

© 2018 TH Runtravels