• White Google+ Icon
  • Twitter Clean
  • White Facebook Icon

© 2018 TH Runtravels

Forest Gump

"I JUST FELT LIKE RUNNING."

TH Run Travels AS

Selskapet ble stiftet 1. februar 2017. Vårt primære mål er å arrangere utenlandsturer til mellomstore løp i europeiske byer. I tillegg til det sportslige utbyttet, legger vi vekt på høy trivselsfaktor, blant annet gjennom egne banketter på utvalgt restaurant både før og etter løp. Vi ser først og fremst etter arrangement som tilbyr flere distanser, på steder reiselederne kjenner har løpt tidligere. Vi er stadig på farten for å finne nye, aktuelle steder og løpsarrangement.

Kunnskap om reisemålene innebærer alt fra reell løypebeskrivelse basert på erfaring, så vel som tips til severdigheter, de beste spisestedene og de kuleste kaffebarene.

Bredde er et viktig stikkord for selskapets filosofi. Vi skal tilby turer for løpere på alle nivå. Enten målet ditt er å fullføre mila, gjennomføre et halvmaraton eller kanskje løpe maraton, er opplevelsen den samme, nemlig gleden av å prestere -  den er sterkest i et fellesskap.

Brit Jorunn Marker

Har 25 års erfaring fra oljebransjen og har sin utdanning innenfor Human Resource Management.

Utpreget sosial og en garantist for å skape god stemning. Det er få som kjeder seg i hennes selskap. Kombinasjonen godt humør, å se muligheter, samt å ha orden på det meste, gjør henne til den fødte reiseleder.

Et arbeidsjern som sørger for at ting er på stell og at du som deltaker får en god reiseopplevelse.

Brit Jorunn har en aktiv livsstil. Har til gode å prøve seg på lengre distanseløping, men har som mål å fullføre mila med stil og smil.

Trude Håland

Har vært en jogger fra tenårene, og kan i tillegg se tilbake på en aktiv, allsidig idrettsbakgrunn. Utdannet lærer, blant annet fra Norges idrettshøgskole, men har de ti siste årene jobbet som journalist. Per i dag har hun løpt 45 maraton i 14 land over hele verden – fra det minste med kun et par titalls deltakere, til de gigantiske, med over 50 000 på starstreken, som i Paris, London, New York og Berlin.

«Kan jeg, kan alle» er hennes motto. Det gjenspeiles i en genuin løpeglede og et brennende ønske om at enda flere skal få oppleve mestringsfølelsen det er å krysse mållinja i et løp, og kjenne på atmosfæren som råder ved start, underveis og i målområdet.

Kjell Arne Håland

Fersk, ungdommelig pensjonist, med 45 år i skolen bak seg, 35 av dem som rektor. Som pedagog er han genuint interessert i mennesker, og blir aldri lei av å treffe nye ansikter. Kan mye om det meste og er reiseleder-alibi på den kulturelle fronten. Har vært med på en rekke utenlandske løp, som tilskuer og vannlanger.

Er også utdannet D-trener i fotball, og kan se tilbake på en årrekke som fotballtrener for ulike klubber i distriktet, inkludert en tiårs-periode i Sandnes Ulf.

Ellers er Kjell Arne over gjennomsnittet interessert i de fleste typer idrett, på alle nivå.

Holder seg i form ved fotturer, sykling og rulleskigåing