top of page

Treningsreise til Annecy 

64306665_3341047315920851_98406403643591
Pris fra 11900.-
Liker du å løpe, teste ut nye styrkeøvelser utendørs og lære deg enkel yoga?

Vi tilbyr alt dette i en herlig treningsreise til Annecy i Frankrike 1. mai-helgen. Vi kombinerer trening med en tur til en av Frankrikes vakreste byer som kan skilte med Europas reneste innsjø, omkranset av alpefjell. Mer idylliske treningsomgivelser skal du lete lenge etter.

Annecy er en vakker småby i den sydøstlige delen av Frankrike, og ligger en drøy halvtimes kjøretur fra flyplassen i Geneve, ved foten av de sveitsiske og franske alpene.

Reiseledere og arrangører: Astrid Moe Eikrem, Heile deg Coaching/Hoppla, og Trude Håland, TH Run Travels. 

 

Inkludert i prisen er følgende :
 • Fly tur-retur Oslo/Stavanger- Geneve.

 • Transfer fra Geneve til Annecy (ca 35 min.) tur-retur.

 • Overnatting på 4-stjerners hotell i sentrum av Annecy i 4 netter i delt dobbeltrom (enkeltrom mot tillegg i prisen)

 • Frokost

 • Alle treninger og foredrag

​ 

 

Her er foreløpig program:

Detaljene i programmet vil være klart 1. februar.


Du kan velge å være med på en eller alle treningene hver dag (torsdag til og med søndag):

 

 • Løpetreninger (intervaller/kort løype/langtur, løpeteknikk)

 • Styrketrening med spesielt fokus på løping

 • Yoga og mobilitet for løpere, og yoga med avspenning

 

Hver dag blir det også mulig å delta på foredrag med rundt 30 minutters varighet ved Astrid og/eller Trude med tema løpeglede, forberedelser til løp, mental styrketrening og motivasjon.

Alle treninger og foredrag er frivillig å delta på, og det er derfor gode muligheter for å gjøre ting på egenhånd også.

Vi legger i tillegg opp til frivillige, felles lunsjer og middager, og avslutter treningsleiren «på forskudd» lørdag kveld med bankett på en utvalgt restaurant.

Reisen arrangeres av Hoppla treningsgruppe ved Astrid Moe Eikrem i Oslo, sammen med Trude Håland og TH Run Travels AS fra Sandnes.

TH Run Travels AS arrangerer flere løpsreiser årlig, for løpere på ALLE nivå, blant annet står en maratonreise til Annecy på årets program to uker før denne turen. Trude er ellers veldig godt kjent i distriktet og byen etter å ha vært der utallige ganger.

Det er spesielt de fantastiske treningsmuligheter der, både langs den flotte innsjøen og blant annet på en friidrettsbane i nærheten, samt flotte parkområder som gjør Annecy så godt egnet til både løping, styrke og yoga utendørs.

Om reiselederne:

Trude er egentlig utdannet faglærer i idrett, og har undervisningskompetanse i engelsk, men etter 11 år i læreryrket er hun i dag journalist på 13. året og driver TH Run Travels AS utenom.

I høysetet står løpeglede og mestring av løpekunsten, og det digger hun å dele med andre. Gjennom de siste åtte årene har hun gjennomført 50 maraton og 26 halvmaraton. Trude er trener for mosjonistgruppa i Sandnes IL, med ansvar for intervall-økter.

Astrid er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen, og har 15 års erfaring som leder i mat- og drikkebransjen. Hun er også utdannet coach og personlig trener med mental trening som hovedfelt, og brenner for enkel og effektiv styrke- og utholdenhetstrening. Hun driver eget firma, og holder seg aktiv nesten hver dag med Hoppla treningsgruppe som også er hennes «hjertebarn».

Det betyr ikke at hun ikke løper. Astrid er ivrig med joggeskoene på og har løpt maraton i blant annet Roma og New York. Hun deltar også på halvmaraton og liker også godt 10 km som distanse.

Astrid er oppvokst på Jæren, men har bodd i Oslo de siste 25 årene. Hun har også bodd i Frankrike og snakker godt fransk, som uten tvil kommer godt med.

Yoga-instrukør er Ingrid Kvande. Hun bor i Molde og driver treningsgruppe med bootcamp og yoga. Ingrid har utdanning fra Norges Idrettshøyskole og er sertifisert instruktør i yinyoga og mediyoga. 

 

 

29.april - 3.mai 2020
 
Annecy:

Denne sjarmerende byen kalles Frankrikes Venezia på grunn av alle kanalene som renner gjennom sentrum. Alle severdigheter ligger i gåavstand fra sentrumsgatene. Annecy har et variert tilbud av restauranter og kaféer og byr dessuten på svært gode shoppingmuligheter. En by det er umulig ikke å bli glad i, enten du liker det moderne preget eller søker det genuint franske, som i gamlebyen. I mai er det som oftest full vår og temperaturene ligger ikke sjelden rundt 20-22 grader.

Flytider:

Flytider Oslo – Geneve:


Avreise Oslo: 29. april kl 15.10

Ankomst Geneve: 29. april kl 19.30


Retur fra Geneve:  3. mai kl 20.10

Ankomst Oslo: 3. mai kl 00.10 (like over midnatt)

 

Flytider Stavanger – Geneve:

Avreise Stavanger:  29. april kl 13.30

Ankomst Geneve: 29. april kl 19.30

 

Retur fra Geneve: Søndag 3. mai kl 20.10

Ankomst Stavanger: 3. mai kl 00.10 (like over midnatt)

 • Google+ Basic Black
 • Twitter Basic Black
 • Facebook Basic Black
bottom of page